ТЕАТРАЛЕН СЪСТАВ “Проф.КРИКОР АЗАРЯН” гр. ХАСКОВО ИЗНЕСЕ ПОРЕДНОТО СИ ПРЕДСТАВЛЕНИЕ В ГЪРЦИЯ- гр. СОЛУН

  Точно преди една година театралния състав гостува в гр 다운로드. Ксанти, Гърция с комедията “Багдасар ахпар” на големия арменски класик Агоп Баронян 다운로드.

     На представлението в залата присъстваше и семейство от гр 다운로드. Солун, което след спектакъла дойде и поздрави трупата и каза “това представление заслужава да го гледат и арменците от гр Winsql download. Солун и ние ще направим всичко възможно да Ви поканят.”

     И така, на следващата 2012 година, по покана на Комитета за развитие и разпространение на арменската култура – Хамаскаин мъшагуйтаин миутюн – в гр.С олун се представи пиесата “Багдасар ахпар” 인크루트 이력서 다운로드.

     Макар че това беше девето представление на тази пиеса и не за първи път се изнасяше в чужбина, тук сякаш емоциите около репетициите, организацията около пътуването и всичко свързано с представянето беше много по-специално 다운로드.

     Въпреки дъждовното време залата бе препълнена. Реакцията на публиката, бурните аплодисменти по време и след края на представлението красноречиво говореха за успеха ни 다운로드.

 След края на спектакъла г-жа Аракси Костанян, председател на комитета поздрави участниците като изказа възхищението си от играта, от това че в един град като Хасково с малък брой арменци са успели да подготвят и поставят такава трудна и значима пиеса 다운로드. Бяха поднесени цветя на участниците.

     В отговор, г-жа Мари Пандулева – председател на Народно читалище “Арарат” от името на състава благодари за поканата, за топлото и сърдечно посрещане, благодари на публиката за аплодисментите и подари за спомен от посещението ни икона с лика на „Богородица с младенеца” като символа на гр.Хасково и отправи покана за гостуване на солунски състави при нас 1080p 샘플 영상 다운로드.

     Театралната трупа „проф 노블레스. Крикор Азарян” благодари на спонсорите, спомогнали да се осъществи това турне:

Арменско църковно настоятелство гр. Хасково

Народно читалище “Арарат” гр. Хасково

ОАБС ”Парекордзаган” гр. Хасково

ОАБС “Парекордзаган” гр. Пловдив

 Филип Дерандонян

 

 

This entry was posted in Хасково. Bookmark the permalink.