В ПОДКРЕПА НА ОБРАЗОВАНИЕТО И АКАДЕМИЧНОТО БЪДЕЩЕ

Слънчев беше априлският ден, който събра в арменския дом в Русе студентите, заслужили стипендии от ОАБС „Парекордзаган“ 다운로드. Председателят на русенския клон на Съюза – д-р Бохос Гаржарян приветства присъстващите 아이폰 유튜브 고화질 다운로드. Той изрази радостта си от това, че има възможност да връчи годишните стипендии на заслужилите студенти от нашия град от името на най-голямата неправителствена организация 다운로드. Благотворителният съюз помага на младите да завършат образованието си, а след това те се включват в дейността на съюза и продължават делото 다운로드.
Вартануш Хачикян и Аведис Лезетян са студенти в РУ „Ангел Кънчев“ – специалност „Промишлен дизайн“ 다운로드. Те активно се включват във всички мероприятия на арменската общност в града. Двамата са скаути, а Нуши е и ръководител и хореограф на детския танцов състав 다운로드. Адриана Алтунян е от Силистра и втора година е студентка – специалност „Стопанско управление “ на университета 다운로드.
IMG_0688[1]

IMG_0684[1]

IMG_0685[1]

IMG_0687[1]
Стипендия получи и студентката от ИУ – Варна Аракси Солакян, от нейно име я получи баща й 윈도우 10 한글 언어 팩 다운로드. Като студентка в град Варна, вече четвърта година тя активно се включва в живота на арменската общност в града c++ download.
През тази година Вартануш и Аведис ще посетят Армения по програмата „Ари дун“ (Ела си у дома) 다운로드. Да им пожелаем приятно пътуване, успешно участие и щастливо завръщане!
Накрая д-р Гаржарян пожела много успехи на студентите в предстоящата изпитна сесия и във всичките им начинания, както и активно участие в живота на съюза.
Събитието се състоя в много приятна обстановка, с обсъждане на предстоящи мероприятия и почерпка.
Люси Кеворкян-Сахакян
снимки: инж. Михран Сахакян

This entry was posted in Русе. Bookmark the permalink.