ОТКРИТА Е ПРОЦЕДУРАТА ЗА КАНДИДАСТВАНЕ ЗА ПРОГРАМАТА НА  AGBU „MUSICAL ARMENIA”

Musical Armenia Program 2014 Flyer

Отделът за Сценични изкуства  ( „The AGBU Performing Arts”) вече приема заявления за водещата лятна инициатива, програмата Musical ArmeniaProgram (MAP) 다운로드. Тази година, MAP въвежда три нови програмни пакета и насърчава международните художници от всички среди, в допълнение към групата на арменските музиканти за да участват 다운로드. Крайният срок за подаване на документи е 15 май 2014 г.

MAP предлага вълнуващо триседмично културно потапяне в цялостната учебна програма, която е подготвена за амбициозни и професионални художници и е свързана с богатото музикално наследство на Армения 아크로니스 트루 이미지 2017 다운로드. Докато живеят в Ереван, участниците ще вземат майсторски класове и ще участват в специализирани лекции с най-добрите музиканти, ще присъстват на концерти и фестивали 퇴근하겠습니다 다운로드. Те също ще обиколят страната, посещавайки историческите забележителности, ще пътуват до Нагорни Карабах 다운로드.

Само три години, откак е поставено началото на Програмата MAP, тя бързо се разширява и през лятото на 2014 г., кандидатите ще могат да избират вече измежду три нови персонализирани пакета: Full Immersion е отворен за студенти на възраст 18 и над, които ще живеят с връстниците си в общежитие на AGBU и ще участват във всички курсове и дейности на MAP 다운로드. МАР Академия е отворена за ученици на възраст от и над 15 години, които трябва да осигурят сами местоживеенето си и да се насладят на всички предимства от пълния пакет Immersion 레바의 모험 버그판. Пакетът с лекции MAP Series също приветства 15 -годишни и над участници, които трябва да осигурят сами местоживеенето си и трябва да се запишат в 12 лекции, които ще бъдат изключително върху история на арменската музика 다운로드.

Кандидатите за МАР трябва да са подготвени музиканти, които са участвали в състав или дирижиране или като инструменталисти или вокалисти 이것이 일본요리다 다운로드. Датите на програмата са от 14 юли до 03 август 2014 г.

Срокът за подаване на формуляри за кандидатстване за финансова помощ е 5 Юни 2014 Telnet download.

Отделът за Сценични изкуства  на AGBU е щастлив да Ви представи бъдещите участници да картографира възпитаници да научат повече за своите преживявания с програмата.

За повече информация, моля пишете на e-mail: agbu.plovdiv@abv.bg, тел. 032/ 262396, Моб. Глобул: 0887338800

или musicalarmenia@agbu.org или се обадете в Ню Йорк на тел:  (212) 319-6383 вътрешен 106 .

За да се включите още днес, моля посетете www.agbu.org/musicalarmenia .

Основана през 1906 г., AGBU ( www.agbu.org ) е най-голямата нестопанска организация арменски в света. Базирана в Ню Йорк Сити, AGBU съхранява и популяризира арменската идентичност и наследство чрез образователни, културни и хуманитарни програми, годишно докосва живота на някои 400 000 арменци по целия свят.

За повече информация за AGBU и нейните програми в световен мащаб, моля посетете www.agbu.org .

This entry was posted in Танцови групи. Bookmark the permalink.