ОТКРИТА Е ПРОЦЕДУРАТА ЗА КАНДИДАСТВАНЕ ЗА ПРОГРАМАТА НА  AGBU „MUSICAL ARMENIA”

Musical Armenia Program 2014 Flyer

Отделът за Сценични изкуства  ( „The AGBU Performing Arts”) вече приема заявления за водещата лятна инициатива, програмата Musical ArmeniaProgram (MAP). Тази година, MAP въвежда три нови програмни пакета и насърчава международните художници от всички среди, в допълнение към групата на арменските музиканти за да участват. Крайният срок за подаване на документи е 15 май 2014 г.

MAP предлага вълнуващо триседмично културно потапяне в цялостната учебна програма, която е подготвена за амбициозни и професионални художници и е свързана с богатото музикално наследство на Армения. Докато живеят в Ереван, участниците ще вземат майсторски класове и ще участват в специализирани лекции с най-добрите музиканти, ще присъстват на концерти и фестивали. Те също ще обиколят страната, посещавайки историческите забележителности, ще пътуват до Нагорни Карабах.

Само три години, откак е поставено началото на Програмата MAP, тя бързо се разширява и през лятото на 2014 г., кандидатите ще могат да избират вече измежду три нови персонализирани пакета: Full Immersion е отворен за студенти на възраст 18 и над, които ще живеят с връстниците си в общежитие на AGBU и ще участват във всички курсове и дейности на MAP. МАР Академия е отворена за ученици на възраст от и над 15 години, които трябва да осигурят сами местоживеенето си и да се насладят на всички предимства от пълния пакет Immersion. Пакетът с лекции MAP Series също приветства 15 -годишни и над участници, които трябва да осигурят сами местоживеенето си и трябва да се запишат в 12 лекции, които ще бъдат изключително върху история на арменската музика.

Кандидатите за МАР трябва да са подготвени музиканти, които са участвали в състав или дирижиране или като инструменталисти или вокалисти. Датите на програмата са от 14 юли до 03 август 2014 г.

Срокът за подаване на формуляри за кандидатстване за финансова помощ е 5 Юни 2014.

Отделът за Сценични изкуства  на AGBU е щастлив да Ви представи бъдещите участници да картографира възпитаници да научат повече за своите преживявания с програмата.

За повече информация, моля пишете на e-mail: agbu.plovdiv@abv.bg, тел. 032/ 262396, Моб. Глобул: 0887338800

или musicalarmenia@agbu.org или се обадете в Ню Йорк на тел:  (212) 319-6383 вътрешен 106 .

За да се включите още днес, моля посетете www.agbu.org/musicalarmenia .

Основана през 1906 г., AGBU ( www.agbu.org ) е най-голямата нестопанска организация арменски в света. Базирана в Ню Йорк Сити, AGBU съхранява и популяризира арменската идентичност и наследство чрез образователни, културни и хуманитарни програми, годишно докосва живота на някои 400 000 арменци по целия свят.

За повече информация за AGBU и нейните програми в световен мащаб, моля посетете www.agbu.org .

This entry was posted in Танцови групи. Bookmark the permalink.