Пощенски картички за Арменския геноцид шокират Европа

В края на XIX и началото на XX в. много европейски фабрики за шоколад често слагали колекционерски картички в опакованите продукти 마우스 매크로. Те можели да бъдат природни, с образи на диви животни, владетели от миналото, исторически документи или просто реклама 다운로드. Хората очаквали да си купят нова кутия с бонбони или шоколад, за да попълнят своята колекция 다운로드.

През 1898 г. , шоколадовата фабрика « Chocolaterie d’ Aiguebelle » към манастира на Ла Трап и обществото «Тапиока де l’ Etoile» решили да разпространят със своите продукции серия от 14 пощенски картички, които да разказват за избиването на арменци в Османската империя през 1895 – 96 г 다운로드. На Световното изложение в Париж, шокирайки европейските публични фигури, те са отличени със златен медал 유튜브 avi 다운로드. Преди 2012 г. Музей – институтът на Арменския геноцид в Ереван е купил на търг една от колекциите на тези картички 다운로드.

mda mda (13) mda (12) mda (11) mda (10) mda (9) mda (8) mda (7) mda (6) mda (5) mda (4) mda (3) mda (2) mda (1)

 

Картичките показват не само, че арменските кланета са извършени от турци и кюрди мюсюлмани , но и зверствата им с гръцките граждани от о 다운로드. Ираклион ( Крит ) и християнски религиозни служители.
Преследваните от турците арменци се хвърлят в морето, за да достигнат руския кораб 다운로드.

This entry was posted in 100 Години Арменски Геноцид. Bookmark the permalink.