Връчени бяха годишните стипендии на AGBU

На 15 март 2015 г., в Пловдив бяха връчени стипендиите на арменските студенти за академичната 2014-2015 г eviews 10. Както всяка година, Общоарменски благотворителен съюз „Парекордзаган“ (AGBU) предоставя от фондовете си стипендии на студенти с арменски корени 2019 알라딘 다운로드.

IMG_8621

Приоритет сред програмите на Благотворителния съюз е подпомагане образованието на младите хора по света 베이비버스. За да улесни кандидатстването, AGBU откри онлайн процедура, чрез която всеки може сам да влезе в системата и да кандидатства, прикачвайки необходимите документи 다운로드.

Образователния департамент на Благотворителния съюз в Ню Йорк разглежда документите на кандидатите и определя размера на стипендията на база академичен успех, активност в арменската общност и финансова необходимост 다운로드.

 

IMG_8631

Снимка Пловдив: Рупен Чавушян, Председател на Благотворителния съюз клон Пловдив, връчва стипендиите на пловдивските студенти Веселина Николова, Сара Погосян, Елиза Багдасарян, Димислав андонов и на Артин Кюлеменян от гр 한컴 쪽지 다운로드. Хасково.

На срещата през март, Председателят на „Парекордзаган“ клон Пловдив – Рупен Чавушян, в присъствието на ръководството, връчи годишните стипендии на пловдивските студенти 너를 만나 mp3. Той проведе разговор с младите хора, относно програмите на AGBU по света, свързани със студентите и тяхното професионално развитие като сподели за младежите от Пловдив, които пряко са участвали в тях на организираните от Благотворителния съюз проекти в Армения и Москва през последните три години: „Musical Armenia” и “Summer Internship Program” 유튜브 내 영상 다운로드.

Stipendii-ruse

На снимките:

Русе: д-р Бохос Гаржарян, Председател на Благотворителния съюз в град Русе връчва стипендията на Мартин Карапачов

Stipendii_dobri4 (1)

Добрич: Едуар Коконян, Председател на Благотворителния съюз в град Добрич връчва стипендията на Нина Каракашева

 

This entry was posted in Танцови групи. Bookmark the permalink.