2015: ВЕСТНИК „ПАРЕКОРДЗАГАНИ ЦАЙН“ с наградата на СБЖ

На 6 ноември т.г., свързан с Деня на народните будители, Съюзът на българските журналисти връчи своите годишни награди в „Студио 5” на НДК 기미가요.
„Днес е един светъл празник да разберем кои са достойните творци в българската журналистика“ – с тези думи водещият, Ивайло Диманов членът на УС на СБЖ, откри традиционното мероприятие на СБЖ 무료 한글 글꼴 다운로드.

AGBU VOICE with Award

Председателката на УС на СБЖ Снежана Тодорова намери най-правилните думи за да поздрави наградените, докато им връчваше заслужените Плакети и Грамоти 다운로드.
Всеки един с вълнение споделяше своите чувства, трудния път, който е извървял журналиста, кореспондентът или издателят 카츄샤의 노래 다운로드.

Сред наградените с най-високото отличие на СБЖ – ,,Златно перо“ бяха журналистите Даниела Кънева, Тома Томов, Вера Найденова – за постижения във филмовото изкуство и по случай нейната 80-годишнина, Даниела Кънева – за приноса й към българската журналистика, Тома Томов – за приноса му към българската журналистика, доц 다운로드. д-р Здравка Константинова, поетът Калин Донков – за ярката му публицистика на страниците на в 다운로드. ,,Сега“ и др. Сред многото отличени журналисти и издания специалната награда на СБЖ „Йосиф Хербст” бе връчена на доайена журналист и режисьор – Милен Гетов, който вече 70 години продължава да практикува професията си 지상의 별처럼 다운로드.
С Плакет на СБЖ бяха отличени СП. ,,ЖЕНАТА ДНЕС“, СП. ,,КУРАЖ“ – за хуманната им мисия в помощ на инвалидите в България и др 고등래퍼2.
СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ получиха редица медийни направления, като радиопредавания, електронни сайтове, кореспонденти, писатели в областта на журналистиката и медиите, фотожурналистика и графичен дизайн, оператори и режисьори 리듬세상.
Сред наградените бе и вестник „Парекордзагани Цайн“ в лицето на неговия редактор Хрипсиме Ерниасян, за поредица материали, посветени на Геноцида над арменския народ 스위치 7.0.1 펌웨어 다운로드.

AGBU VOICE with Award 2
„За всички ни е ясно, че зад едно издание, каквото е вестник „Парекордзагани цайн“ не стои един човек. За това че вестникът се издава вече 11 години дължим на AGBU NY, на ментора ни г-н Рупен Чавушян, на редколегията и сътрудниците ни от градовете Варна, Русе, Бургас, Добрич, Хасково и Сливен“ -каза Хр. Ерниасян от сцената на Студио 5. Благодарим на СБЖ, че е забелязал нашето издание и даде публична оценка на труда ни!
Наградите се дават ежегодно в навечерието на Деня на будителите за публикации, предавания и обществено значими прояви на журналисти.

Снимки Мари Къналян и Иван Василев

This entry was posted in Парекордзагани Цайн. Bookmark the permalink.