НОВ АРМЕНСКИ МИКС С МУЗИКА

От седмица вече из социалните медии се коментира Арменски микс, който завладява музикалното пространство на всеки ценител на арменската модерна музика.

Ето историята и причините за появата му, през очите на създателя – Диджей Майки Флекс (DJ MIKEY FLEX)

Той е роден в Пловдив. На 34 години е. Занимава се основно със стил хип-хоп, черна музика и R&B. Има издадени над

 

Във вените му тече арменска кръв и тъй като този факт не може да бъде пренебрегнат, съвсем естествено се ражда една идея, която получава своя физически израз чрез CD със завладяваща музика erwin4.

На 34 години съм. Най-хубавата зодия Риби. Много енергичен и емоционален човек съм. Занимавам се с музика от 16 годишен, а от 22-годишен до 32 живях извън България и това доста ми помогна в личното ми и професионално развитие. Занимавам се с много неща, от които водещото е активният ми нощен живот като Dj в сферата на хип-хоп музиката 다운로드. Стиловете музика които пускам са: Hip-Hop, RnB,Urban,Bashment,Ragga,Rigatone,Garage,UK-Funky,Trap. Последното най-интересно около мен е, че последният ми Микс попадна в топ 100 на световният Хип-Хоп чарт на Mixcloud и там се класира на 46-то място, а в Българския чарт беше на 1-во място за една седмица, което е голямо постижение за мен. Истинското ми име е Михран и съм 100% арменец.

си

Как възникна идеята да създадеш професионален диск с арменска музика?

  • Винаги съм бил в търсене на нови неща, които не са правени до сега и този микс е едно от тези неща, а аз обичам предизвикателствата 다운로드.

Лесно ли се събират песни, днес има Интернет, Ютуб и др. канали за сваляне на музика?

  • Няма нищо лесно на този свят. Целия процес на намираме протече по следния начин: Слушах арменски радиа ( Lav FM , Hye Fm ). Намерих класации за най-популярни и най-задържали се в Топ 40 песни. По – трудното беше да ги намеря в добро качество в интернет mysql 5 5. След като подбрах песните, започнах да ги слушам постоянно в свободното ми време за да мога да филтрирам песните и да подбера най-добрите.  Моята сфера е хип-хоп музиката, която е доста далеч от арменската, но имах голямо желание за осъществяването на тази моя идея. Отне ми 2 месеца само за подбор, а след това микс и мастъринг (изравняване на звуковите нива между песните).

Песните в диска са с подчертано забавен характер, но ако се вслушаш в текста – в някои от тях гори патриотизмът на арменците 드림위버 cs3 한글 다운로드. По музиката или по текста ги избра?

  • Първоначалният подбор беше от 40 песни, вторият филтър останаха 25, които са водещи хитове според мен. Смятам че за 16 години като Dj имам професионално мнение и ухо за всичко свързано с музиката и в реда на тези мисли ще ви споделя, че Всяка песен съм избирал със сърцето си. Ако песента ме докосне тя  влиза в компилацията.

Колко време отне подготовката му и изисква ли се специфични познания за тази работа 파인딩 블루 버그 다운로드?

  • Този микс е най-трудния, който някога съм правил. Беше много емоционален момент за мен да преслушвам всяка транзакция и песен по много пъти и да влизам дълбоко в структурата на песните. Имаше моменти на смях и моменти на сълзи. За мен крайния продукт е плод на моята любов към Арменското.

Ти поддържат свой канал в Ютуб? Разкажи ни за него и за последния ти ангажимент като водещ на радио-предаване 디아블로 2 맵핵 다운로드?

  • Да YouTube канала ми пак е нещо, което никой не е правил досега, а именно да споделя личния си професионален опит публично. Хората се страхуват да споделят знанията си за да не бъдат откраднати и използвани срещу тях, а аз ги предоставям безплатно и то с усмивка на цялата аудитория в Youtube. Нетипично за арменец нали 😂 ?! Но с две думи – канала е за развлечение и полезна информация за всеки, който обича музиката и диджейството 다운로드. По въпроса за Радиото  – да, този мой ангажимент с радиото е много дълга история, но пак е нещо ново за България в момента и ще бъда първи с идеята. Много скоро ще го обявя в социалните ми медии, така че всички читатели може да следят там новостите около мен.

Какво би искал да кажеш на арменските читатели 카라얀 mp3 다운로드?

  • Ще кажа че бих искал да бъдем по обединени и единни, и ключа е във всеки един от нас. Промяната започва от вътрешното ни аз. Лесно е да си негативен. По – трудно е да си позитивен, а нашият народ не познава лесното. Следователно си мисля, че всички ние, арменците, трябва да сме по – задружни и да няма разделение spss 20 한글판. Ние няма какво да делим. Възпитани сме с еднакви ценности. Трябва просто да ги споделяме.
This entry was posted in Дейности. Bookmark the permalink.