Инициатива на „Парекордзаган“- Пловдив в Арменският културен дом

Арменският културен дом в Пловдив е място, което дава подслон на всички самодейци, които имат своя активен творчески и културен живот 객실관리프로그램. Неговото съхранение и поддържане в приветлив, чист и хигиеничен вид е неписано задължение на ползвателите 다운로드.

Доверието на Църковното настоятелство, което е осигурило достъп на всички, които желаят да го ползват трябва да е споделено с отговорност 계획서 양식.

В началото на м.септември т.г. се проведе акция по основно почистване на салона unity vuforia. По желание се включиха и младежите от танцова група „Йеразанк“ и на майките „Нърени“, заедно с Анжела Везирян-Начева – худ 다운로드. ръководител на танцовите групи и Председателят на ОАБС „Парекордзаган“ – Пловдив г-жа Хрипсиме Нурикян 다운로드.

За целта организацията осигури препарати, нужни за всички видове повърхности: дърво, кожа, под, прозорци, врати и снабдени с ръкавици и гъби за почистване, всички заеха своето място в салона 다운로드.

Рутинното почистване, което танцовите групи на „Парекордзаган“ извършват преди и след своите репетиции (заради задължителното дезинфекциране в карантинния период),  този път отне повече време, тъй като се почистиха помещенията около залата, сцената и площадката пред залата, прозорци и дограми, измиха се вратите, всички столове и маси 다운로드.

Желанието на всички ни е да ползваме любимата на много поколения арменци зала, сцената на която помни много музиканти, артисти, ученици и от десетилетия служи вярно на нашата общност в Пловдив и никога вратите й не са били затворени за арменските творци и артисти 멜론 8월 3주차 top100. Ние помним каква бе тя в миналото. И се радваме на днешния ѝ модерен и красив вид. Нека я имаме и занапред 다운로드. Да я пазим. Да я поддържаме.

This entry was posted in Танцови групи. Bookmark the permalink.