AGBU Пловдив

Armenian General Benevolent Union

Дейности Танцови групи

AGBU Пловдив: Да опазим белите дробове на града ни е мисия, която заслужава цялата ни енергия

0 0
Read Time:57 Second

По инициатива на кмета на район „Тракия“, подкрепена от ОП „Градини и паркове” и ОП „Чистота“, сдружения, организации и граждани, на 2-ри октомври (събота), от 10:00 часа започна почистването на любимия на много пловдивчани парк „Лаута“.

Приемайки като лична отговорност на всеки един гражданин на града, младежите от танцова група „Йеразанк“ – Моника Шишманян и Ашот Пивазян се включиха с ентусиазъм в инициативата. В продължение на часове паркът бе почистен, а удовлетворението бе за всички участници.

„Мисия „Лаута“ не е мисия за един ден, нито за един човек. Работим за преобразяването на този парк вече 10 години. Но все пак днес, в този слънчев съботен ден, се случи празник. Толкова много хора донесоха смисъл и позитивна енергия, докато изнасяха онова, на което не му е мястото тук. Горд съм и съм щастлив, че днес работихме като един. Събрахме и извозихме тонове мъртва растителност и, за моя голяма радост, в пъти по-малко боклук. Искам да изкажа огромната си благодарност към всеки един от стотиците пловдивчани, които се включиха в инициативата, и към всички партньори и спомощтествуватели, които застанаха зад нея, сподели кметът на район Тракия – Костадин Димитров.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %