На чаша кафе с дамите от Ямбол, Сливен и Стара Загора

На 16.06.2012 година Клуба на дамите към „Парекордзаган” гр. Пловдив, с ръководител Аракси Мъгърдичян потеглиха с осигурен от Благотворителния съюз микробус в ранната сутрин на приятелско гостуване в градовете Ямбол, Сливен и Стара Загора 다운로드.

Те посетиха първо новостроящия се арменски храм в град Ямбол по проект на пловдивския архитект Алварт Бадваганян 다운로드. След кратка почивка под хладна сянка и минути на сладки приказки с домакините Вартухи Ердеклиян, дългогодишна учителка по арменски език в съботната школа на „Парекордзаган” клон Ямбол и Пепи Айвазян дамите се отправиха към града на ветровете, в подножието на Стара планина и прочутите „Сини камъни” в Сливен Microsoft project download. Те бяха посрещнати от г-н Аршавир Хулян, председател на „Парекордзаган” в града. След разходка из забележителните места г-н Аршавир отведе групата в кафе „При Нуби” 리틀맨. Подготвена от местните дами арменки обстановка те се почерпиха с фрешове, кафе, сладолед index.html.

Г-жа Мъгърдичян, председател на Клуба на дамите благодари от името на всички за любезното гостоприемство и подари картина „Стария Пловдив” за спомен и последваща покана и среща в Пловдив 다운로드.

След това групата потегли към Стара Загора., където бяха посрещнати от г-жа Такухи Маникян, председател на СКП „Ереван” и на Църковното настоятелство, и г-жа Сузи Тютюнджиян , които ги отведоха до арменския дом 다운로드. Домакините се бяха подготвили чудесно. Г-жа Маникян, ни приветства с добре дошли. Г-жа Мъгърдичян поднесе подаръка на Дамите от Пловдив – картина „Стария Пловдив” с пожелание за скорошна среща 다운로드.

За осъществената екскурзия дамите отправят благодарност на организатора – „Парекордзаган” клон Пловдив с председател Рупен Чавушян, Аракси Мъгърдичян, Мари Саркисян и на домакините от Ямбол, Сливен и Стара Загора 사다리 게임 다운로드.

This entry was posted in Клуб на Дамите. Bookmark the permalink.