AGBU Пловдив

Armenian General Benevolent Union

НОВИНИ

Discover Armenia – Открий Армения

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Впуснете се в променящо живота лятно приключение с Открий Армения (Discover Armenia). По време на това невероятно триседмично пътуване ще изследвате спиращи дъха гледки, ще се потопите в богати културни преживявания и ще се отблагодарите чрез общественополезен труд.

Заедно с ангажиран екип от експертни съветници, директорът на летните младежки спортни програми на AGBU (Армения/Франция) – Хермине Дузян, e програмен директор на Открий Армения (Discover Armenia) всяко лято.

Хермине Дузян с екипа на Открий Армения

Възпитаник на училището на AGBU „Тарухи Хагопян“ (Tarouhi Hagopian) в Ливан, Хермине Дузян е свързана с AGBU и арменската общност през целия си живот, започвайки в детството си като млад AGBU скаут и спортист.

Лагерниците ще отседнат в наскоро реновираната сграда извън Ереван, в Ханкаван (на 40 минути с кола извън града). Мястото е оборудван с модерни спални, спортни съоръжения и игрища, както и плувен басейн. Всеки апартамент се състои от 2 стаи с по 3-4 легла.

Младежи на лагер Открий Армения

Препоръчваме ви да кандидатствате преди 1 юни 2023 г.

Изпратете вашата кандидатура възможно най-скоро на: https://agbu.org/discover-armenia

Всички участници, независимо от възрастта или страната на произход, трябва да имат медицинска застраховка за пътуване по време на престоя си в Открий Армения (Discover Armenia).

Младежи на лагер Открий Армения

Нашите летни такси са $1400 USD покриват разходи за настаняване, храна, както и всички планирани дейности, включително обиколки, групови вечери, организирани екскурзии извън града и посещения за разглеждане на местни забележителности. Не покриват самолетните билети.

Младежи на лагер Открий Армения

Снимки: AGBU

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %