AGBU Пловдив

Armenian General Benevolent Union

Дейности

КУТИЯ С МИСИЯ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО!

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Ние ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАПОЧНАТОТО ДОБРО!!!!

Благодарение на инициативата на Ирина Андре Чавушян и на вашата подкрепа към кампанията, Кутия с Мисия поднесе по-топли и по-сладки Коледни подаръци на над 200 арцахски дечица тази Коледа!1000 лв. бяха дарени за деца в нужда, останали без родител или с тежко ранени такива след войната в Арцах.

Стимулирани от глобалната подкрепа и от нарастващата нужда на все повече деца и техните родители, организаторите на AGBU Nairi Camp разгръщат възможностите на програмата и обсега, до които може да достигне тяхната мисия в това да подпомогнат тези в нужда и ежемесечно организират консултации и групови сесии с психотерапевти, арт работилници, и забавни занятия, както за децата, така и за родителите им! А на нас, и на ВАС, остава да създадем платформа и програми чрез които да осъществим това за повече деца и с повече дейности!

Към изработване на сувенирите, които ще откриете в благотворителните кутии, се присъединява и още едно добре познато име сред нашите младежи – талантливата Ани Геворгян.


Нека ‘Кутия с Мисия’ бъде лъч надежда за всяко дете и за всеки родител!


ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯТА ВЕЛИКДЕНСКА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КУТИЯ, ИЛИПОРЪЧАЙТЕ КУТИЯ, КОЯТО ЩЕ ПОДНЕСЕМ КАТО ПОДАРЪК ОТ ВАШЕ ИМЕ НА ВАШ БЛИЗЪК, И НИЕ ЩЕ Я ДОСТАВИМ НА ПОСОЧЕНИЯ ОТ ВАС АДРЕС МЕЖДУ 20-29 МАРТ

За нашите приятели, които желаят да поръчат Кутия с Мисия за българския Великден, ще се съобразим с датите и кутиите ще бъдат доставени в съответния диапазон преди празника!


ПОДАРЕТЕ /СИ/ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ! НАИСТИНА ОСМИСЛЯ И НИ ПРАВИ ПО-ДОБРИ!!!

Agbu PlovdivTел. 0888223922 Hripsime Roupen Nourikian

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %