AGBU Пловдив

Armenian General Benevolent Union

НОВИНИ

Анита Ансерян – 35 години в служба на AGBU

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Като Директор за програмите на клоновете по света Анита Ансерян е лицето, което е разпознаваемо във всеки един клон на „Парекордзаган“. Забележителна личност, която е двигател за всички положителни промени в клоновете, техния напредък и развитие, утвърждаването на ценностите на AGBU по света и всеотдайно е посветена на колективния просперитет.

Анита Ансерян ( в дясно) с Хрипсиме Нурикян, Председател на AGBU Пловдив на среща в Женева, м. юни 2022 г.

В същото време Анита Ансерян е невидима за другите. Никога не е на първия ред. Но работи денонощно. Времевата разлика с клоновете на „Парекордзаган“ извън САЩ никога не са били пречка за нея. Не спи.  Не почива, докато не разреши твоя проблем. Има голямо сърце, в което е побрала обичта на толкова много хора по света, които днес с тъга я изпращат в заслужена почивка. Но все пак, познавайки я добре, за нас ще бъде утеха, че тя няма да прекъсне връзката си с добротворците на организацията, на която е служила 35 години.

AGBU Пловдив

Емоционалният момент на 92-рия конгрес на AGBU в Ереван т.г., бе отдаването на признание към дългогодишната служба на Анита Ансерян

 „Да обобщим влиянието на 35-годишната служба на Анита към AGBU в няколко бележки е предизвикателство. Но имайки предвид безбройните програми и проекти, сътрудничества и партньорства, специални събития, кампаниите за набиране на средства и невероятният растеж на нашата глобална мрежа през последните три десетилетия, бъдете сигурни, че магията на Анита, нейното докосването е навсякъде в тях…“, каза Президентът на AGBU – Бердж Сетракян.

Президентът на AGBU – Бердж Сетракян ( в ляво) и Анита Ансерян

„Всеки лидер би бил щастливец да има Анита Ансерян в своите работни редици. Но това не е възможно, защото Анита е единствена по рода си. И нейното наследство ще принадлежи на всички общности. Ето колко далеч Анита е успяла да се борд отличиха Анита Ансерян за 35-годишната ѝ служба в организацията. Препълнената зала категорично се съгласи с благодарствените думи и възнагради Анита с продължителни аплодисменти и овации.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %