AGBU Пловдив

Armenian General Benevolent Union

Дейности НОВИНИ

Изкуството за благотворителност: Изживяване на Арт ателие с по-голям смисъл

0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Провеждането на благотворителни Арт ателиета бе не само творческо предизвикателство, но и вълнуващо пътешествие в света на сърцатите хора, които биха искали да направят разлика в света ни. Да правиш добро те прави готин!

Благотворителното рисуване с вино в две сесии, на 25- ти януари и на 1-ви февруари 2024 г., бе проведено в Evergreen Plovdiv, подкрепено от Agi sweets и Premium Market Universam.
Този продукт на младежите на AGBU Пловдив стана платформа за обединяване на хора с обща цел – даряване и споделяне, опознаване на арменското изкуството. Процент от събраната сума бе включена към бюджета на Младежката група, от която предстои да видим много и все по-креативно събития, всяко едно от тях- с благотворителна цел.

Като автор на събитието, се чувствах погълната от енергията на хората, които се събраха, за да сътворим нещо прекрасно в името на доброто. Всеки присъстващ изрисува своя чанта, докато се наслаждаваше на прекрасното вино.
Безценната подкрепа на хората около мен беше като катарзис, който усили моето предназначение да бъда агент на доброто. Тяхната щедрост и ангажираност допринесоха за успеха на Арт ателието и заредиха проекта с положителна енергия.

AGBU Пловдив е организацията, която застава зад младежите и им помага да полетят. За създаването на събитието се погрижиха Моника Шишманян, Стелла Тодорова, Еранухи Алтунян, Ашот Пивазян.

Така, чрез изкуството и общността, благотворителното Арт ателие стана повод за творческо изразяване, социална отговорност и обединение в името на по-добрия свят.
Всеки, който взе участие в събитията сe сдоби с ръчно рисуваната си чанта, но и с подаръци от AGI – making life sweeter и ваучер от Beauty Shop Inspres.

Ирина Андре Чавушян

За почеве снимки натиснете тук

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %